Εισαγωγή στο σύστημα
Username  :
Password :
 

Ξέχασα τον κωδικό μου


   Τα νέα μας

10 Αυγούστου 2006
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υλοποίηση του συστήματος ΣΑΑΔΕΜ

 
   
Η δικτυακή τοποθεσία χρηματοδοτήθηκε απο το:
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα
"Ανταγωνιστικότητα"

H G-Alpha Telecomms δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εφαρμογών τηλεπικοινωνιακού λογισμικού και δομών μεσαίας και μεγάλης κλίμακας καθώς και στην σχεδίαση και υλοποίηση πρότυπων λύσεων που βασίζονται σε τεχνολογίες Διαδικτύου (Internet), με χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και σύγχρονων εργαλείων ανάπτυξης.
Η δραστηριοποίηση της G-Alpha Telecomms στην περιοχή των νέων τεχνολογιών επεκτείνεται στην δημιουργία Διαδικτυακών, όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce), αλλά και στην δημιουργία ολοκληρωμένων υπηρεσιών web που καλύπτουν ιδιαίτερες λειτουργικές ανάγκες στον ιδιωτικό τομέα.
Ειδικότερα οι κύριοι άξονες δραστηριοτήτων της G-Alpha Telecomms είναι:

 Τηλεπικοινωνιακά Δίκτυα
Δικτυακές Λύσεις Επιχειρήσεων - Σχεδιασμός και υλοποίηση ολοκληρωμένων δικτυακών συστημάτων σταθερής και ασύρματης επικοινωνίας (Ασύρματων ζεύξεων βασισμένων σε Τεχνολογίες RF - Radio Frequency).

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
Τεχνικές μελέτες στο τομέα των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, Πρακτικές Εφαρμογές (Feasibility studies), και διάθεση τεχνογνωσίας στο τομέα της υψηλής τεχνολογίας.

Ανάπτυξη λογισμικού & ηλεκτρονικό εμπόριο
Υλοποίηση και διαχείριση συστημάτων στο πεδίο του "Ηλεκτρονικού Επιχειρείν" (e-business).

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχουμε καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των Εξειδικευμένων Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων, ολοκληρώνοντας τόσο συμβουλευτικές υπηρεσίες, όσο και υπηρεσίες υλοποίησης εξειδικευμένων έργων που συμβάλλουν στην αναβάθμιση, ανάπτυξη και βελτίωση δικτυακών εφαρμογών και υποδομών.
Εκτός των ανωτέρω αναπτύσσονται και tailor made προγράμματα για πελάτες με εξειδικευμένες ανάγκες αναλαμβάνοντας την ανάλυση, σχεδίαση και υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών.

Η G-Alpha Telecomms επενδύει διαρκώς στις νέες τεχνολογίες αιχμής και εξειδικεύεται στην δημιουργία εφαρμογών που βασίζονται στις τεχνολογίες αυτές και που καλύπτουν ιδιαίτερες λειτουργικές ανάγκες.
Η χρήση ειδικά προσαρμοσμένων μεθοδολογιών στις ανάγκες των πελατών της απότελεί για την G-Alpha Telecomms την κινητήριο δύναμη διασφάλισης της υψηλής ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών

Αρχική σελίδα Η εταιρία Υπηρεσίες Θέσεις εργασίας Όροι χρήσης Επικοινωνία
© 2004 - 2006    G-Alpha Telecomms Inc.    All rights reserved.    Terms of Use and Disclaimer