Εισαγωγή στο σύστημα
Username  :
Password :
 

Ξέχασα τον κωδικό μου


   Τα νέα μας

10 Αυγούστου 2006
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υλοποίηση του συστήματος ΣΑΑΔΕΜ

 
   
Η δικτυακή τοποθεσία χρηματοδοτήθηκε απο το:
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα
"Ανταγωνιστικότητα"

H G-Alpha Telecomms δραστηριοποιείται στο χώρο των Εξειδικευμένων Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων (Telecommunication Networks) και παραγωγή λογισμικού "Ηλεκτρονικό Επιχειρείν" (Ε-Βusiness) στην ευρύτερη Ελληνική αγορά. Η μακροχρόνια πείρα της στο πεδίο ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού, της ολοκλήρωσης συστημάτων και δικτύωσης, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή και καινοτόμο δραστηριοποίησή της στα θέματα e-business, την καθιστούν έναν από τους πρωτοπόρος σε υπηρεσίες δικτυακών συστημάτων δομημένου ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και ασύρματων τοπικών δικτύων (Wireless Local Area Networks - WLANS).

 

H G-Alpha Telecomms αναβαθμίζει διαρκώς τις υπηρεσίες της, αναπτύσσει με ταχείς ρυθμούς νέες εφαρμογές και προϊόντα με στόχο την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών της Ελληνικής αγοράς. Πραγματοποιώντας σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες έχουμε τη δυνατότητα να επεκτείνουμε τις δυνατότητες μας, ώστε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια δυναμική πορεία στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών.
Η επιτυχία των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει η G-Alpha Telecomms στην αγορά, εξασφαλίζονται τόσο με την αξιοποίηση των τεχνολογιών αιχμής που διαθέτει και αναπτύσσει, όσο και με την προσαρμογή αυτών στις ιδιαίτερες επιχειρηματικές ανάγκες του ελληνικού εμπορικού κυκλώματος.

Εμείς στην G-Alpha Telecomms συνεχώς δημιουργούμε νέες κατευθύνσεις υπηρεσιών αναβαθμίζοντας με υπηρεσίες δημιουργίας τα πληροφοριακά συστήματα των πελατών μας.
Καταφέραμε να πρωτοτυπήσουμε, στην Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά, με το εξειδικευμένο δίκτυο ανάγνωσης-καταγραφής-επεξεργασίας-καταχώρησης ενδείξεων μετρητικών συσκευών "ΣΑΑΔΕΜ", το μοναδικό σύστημα τηλεμετρίας στην Ελλάδα.

H G-Alpha Telecomms είναι έτοιμη να εξερευνήσει, να βελτιώσει και να διευρύνει τα δεδομένα της επικοινωνίας στις νέες δομές της αγοράς όπως διαμορφώνονται με τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Αρχική σελίδα Η εταιρία Υπηρεσίες Θέσεις εργασίας Όροι χρήσης Επικοινωνία
© 2004 - 2006    G-Alpha Telecomms Inc.    All rights reserved.    Terms of Use and Disclaimer